Shopify, yapay zeka tabanlı en son güncellemesini tanıttı. Bu yeni özellikle, satıcıların birçok alanda yapay zeka destekli yardım alabilmeleri mümkün hale geliyor.

Shopify Satıcılara Yönelik Yapay Zeka Robotunu Erken Erişime Açtı

yazar:

kategori:

Shopify, yapay zeka tabanlı en son güncellemesini tanıttı. Bu yeni özellikle, satıcıların birçok alanda yapay zeka destekli yardım alabilmeleri mümkün hale geliyor.

Shopify, Pazartesi günkü “Yaz 24 Sürümü” güncellemeleri kapsamında, Sidekick adlı yeni yapay zeka destekli sohbet robotunu erken erişime açtığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl ilk defa tanıtılan Sidekick, satıcılara destek sağlayan bir sohbet robotu olarak hizmet veriyor ve onlara indirim kodları oluşturma, mağaza raporları hazırlama veya blog yazısı fikirleri sunma gibi konularda yardımcı oluyor.

Bu tipik bir yapay zeka sohbet robotuna benziyor olabilir. Shopify, bu robotu satıcıların gereksinimlerine göre özelleştirmeye devam ederse, bu durum onlar için faydalı bir destek aracı haline gelebilir.

Shopify’ın sorumlu başkan yardımcısı Vanessa Lee’ye göre Sidekick şu anda binlerce Shopify mağazasında aktif durumda, ancak yalnızca Kuzey Amerika’daki İngilizce konuşulan mağazalarla sınırlı. Eğer henüz Sidekick’iniz yoksa ve denemek isterseniz kaydınızı oluşturabilirsiniz. Lee ayrıca şirketin bu hizmeti diğer dillere ve bölgelere de genişletmeyi planladığını belirtiyor.

Yapay zeka destekli ürün kategorizasyonu ise satıcılara büyük zaman tasarrufu sağlayabilir. Bir ürün listesi oluşturulduğunda, Shopify’ın teknolojisi ilgili ürün kategorisini otomatik olarak önermektedir. Eğer Shopify’ın önerileri uygun değilse, manuel düzenlemeler yapabilirsiniz. Son paylaştığımız yapay zeka haberlerinden Apple ve Meta Yapay Zeka Geliştirmek İçin Güçlerini Birleştiriyor yazımızı okuyabilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir