Samsung Galaxy S24, bir güncelleme alacak ve bu güncelleme, Galaxy AI yapay zeka tabanlı Instant Slo-Mo görüntü yavaşlatma özelliğini geliştirecek.

Samsung Galaxy S24 Yapay Zeka Özelliği Güncellemesiyle Daha İyi Hale Geliyor

yazar:

kategori:

Samsung Galaxy S24, bir güncelleme alacak ve bu güncelleme, Galaxy AI yapay zeka tabanlı Instant Slo-Mo görüntü yavaşlatma özelliğini geliştirecek.

Galaxy S24 için planlanan bir güncelleme, Instant Slo-Mo adındaki yapay zeka destekli görüntü yavaşlatma özelliğine yeni bir boyut kazandıracak. Galaxy AI yapay zeka özelliklerinden biri olan S24 Instant Slo-Mo, bu güncellemeyle HDR10+ videoları destekleyecek şekilde iyileştirilecek.

Samsung, Galaxy S24 modeliyle tanıttığı Instant Slo-Mo özelliğiyle teknoloji tutkunlarına yenilikçi bir deneyim sunuyor. Bu özellik sayesinde, herhangi bir videoyu basılı tutarak anında yavaşlatma imkanı sunuluyor. Yakın zamanda yayınlanacak Galaxy S24 güncellemesiyle, bu özelliğe HDR10+ desteği eklenecek.

Instant Slo-Mo, yapay zeka kullanarak videolara yeni kareler ekleyerek çalışır ve bu sayede genişletilmiş ağır çekim videolar oluşturur. Şu anda bu özellik, HDR10+ videoların dinamik aralığını koruyarak kullanılamıyor ve SDR videolar için de aynı durum geçerli. Ancak, bu durumun yakın bir zamanda değişeceği ifade ediliyor. Galaxy S24, güncelleme alacak ve Instant Slo-Mo özelliği daha da iyileştirilecek.

Samsung’un Kore topluluk forumundaki resmi bir moderatörüne göre, geliştiriciler HDR10+ desteğini eklemek üzerine çalışıyorlar. Moderatör, bu desteğin bir sonraki Galaxy S24 güncellemesiyle sunulacağını belirtti, fakat bu güncellemenin normal bir yazılım güncellemesi mi yoksa işletim sistemi güncellemesi mi olacağı henüz belirsiz.

Bu nedenle, One UI 7 güncellemesi mi yoksa One UI 6.1 ara güncellemesi mi bu özelliği getirecek, bu konuda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Samsung’dan konuyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor ve yeni gelişmeler HWP okurlarıyla paylaşılacak. Ancak, son gelen Galaxy S24 güncelleme haberlerine göre, One UI 6.1 güncellemesinde bu özelliğin sunulması olası görünüyor.

Instant Slo-Mo özelliği, yapay zekanın yaratıcı kullanımıyla eğlenceli bir deneyim sağlıyor ve bu özelliğin geliştirilmesi kullanıcılar için memnuniyet verici. Samsung, Instant Slo-Mo’nun Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Tab S9 serisine de geleceğini duyurdu, ancak bu cihazlarda özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir tarih açıklamadı. Gündemdeki önemli haberlerden Tesla’nın Yapay Zeka Bileşenleri Elon Musk’ın Yeni Girişimine Aktarılıyor konumuzu inceleyebilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir