Yapay zeka alanında öncü şirketlerden ElevenLabs, komut temelli çalışarak patlama, kırılma ve diğer çeşitli ses efektlerini oluşturabilen bir yapay zeka sistemini piyasaya sürdü.

ElevenLabs’ın Ses Efektleri Üretebilen Yeni Yapay Zeka Sistemi Tanıtıldı

yazar:

kategori:

Yapay zeka alanında öncü şirketlerden ElevenLabs, komut temelli çalışarak patlama, kırılma ve diğer çeşitli ses efektlerini oluşturabilen bir yapay zeka sistemini piyasaya sürdü.

Ses klonlama teknolojileriyle tanınan ElevenLabs, sanatçıların seslerini farklı müzik parçalarında kullanma imkanı sunan araçlarıyla biliniyor. Şimdi ise, şirketin yeni geliştirdiği araç sayesinde, kullanıcıların komutlarına göre ses efektleri oluşturulabilecek. Bu yenilik, farklı medya içeriklerinde geniş bir kullanım alanı yaratma potansiyeline sahip.

ElevenLabs’ın “Sound Effects AI” adını verdiği bu yeni araç ile podcast’ler, filmler ve oyunlar için özel ses efektleri yaratmak mümkün. Kullanıcıların isteklerine bağlı olarak 22 saniyeye kadar uzunlukta ses klipleri üretebilen bu araç, aynı zamanda dört farklı klip indirme seçeneği sunuyor. Şirket, ses kütüphanesi oluşturmak ve modelini geliştirmek için Shutterstock ile iş birliği yaptığını da vurguluyor.

Ayrıca, ElevenLabs’ın Sound Effects aracının kullanımı ücretsizdir. Ücretsiz kullanıcılar, üretilen klipleri kullanırken ElevenLabs’a atıfta bulunmalı, ticari lisansla kullanmak isteyenler ise ücretli seçeneği tercih edebilirler. Ücretsiz kullanıcılar için aylık 10.000 karakter limiti de bulunmaktadır. Aracı şu bağlantıdan deneyebilirsiniz.

YouTube videolarından canlı yayınlara, filmlerden sosyal medya gönderilerine kadar geniş bir kullanım alanı olan ses efektleri, şu anda piyasada bulunan ve genellikle pahalı olan ses efekti kütüphaneleri ile sağlanıyor. Ancak bu kütüphanelerde aradığınız spesifik sesi bulmak zor olabiliyor. ElevenLabs, bu ses efektlerini daha uygun fiyatlarla ve isteğe özel detaylandırma imkanıyla sunarak, kullanıcılara özgünlük katma fırsatı veriyor. Apple tarafındaki gelişmelerden Yalnızca İki iPhone Modelinde iOS 18 Yapay Zeka Özellikleri Mevcut Olacak konumuzu okuyabilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir