Apple marka yeni iPad Pro, yapay zeka alanındaki yatırımlarını artırarak yeni bir çağın kapılarını aralıyor.

Yeni iPad Pro En İleri Yapay Zeka Teknolojileriyle Donatılacak

yazar:

kategori:

Apple marka yeni iPad Pro, yapay zeka alanındaki yatırımlarını artırarak yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Şirket, bu yıldan itibaren piyasaya sürülecek tüm ürünlerini yapay zeka merkezli olarak tanıtacak.

Apple’ın 7 Mayıs’ta gerçekleştireceği Let Loose etkinliği yaklaşırken, tanıtılacak yeni cihazlar hakkında spekülasyonlar da artıyor. 2024 serisi yeni iPad Pro, Apple ürün yelpazesinde bir yeniliğe imza atacak.

Tanınmış analist Mark Gunman, yeni iPad Pro serisi hakkında hazırladığı raporda ilgi çekici tahminlerde bulundu. Gunman’a göre, beklenenin aksine yeni iPad Pro serisi, Apple M3 yerine Apple M4 çipi ile piyasaya sürülecek. Apple M4 hakkında henüz detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, nöral motorun en güçlü versiyonunu içereceği tahmin ediliyor.

Böylece yeni iPad Pro serisi, en gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip olacak ve Apple ekosisteminde bir ilk olacak. Ayrıca, şirketin “ilk yapay zeka odaklı ürün” sloganını da taşıyacak.

Apple, Let Loose etkinliğinin ardından WWDC 2024 dahil olmak üzere tanıttığı tüm ürünleri yapay zeka destekli cihazlar veya yazılımlar olarak adlandıracak. Örneğin, iOS 18 güncellemesi, cihaz üzerinde yapay zeka işlemlerini gerçekleştirebilen bir özellik olarak tanıtılacak. Tabii ki, bu gelişmelerin bir sonucu olarak yeni iPad Pro serisi, 16GB RAM konfigürasyonu ile tüketicilere sunulacak. Yapay zeka alanında son gelişmelerden olan E-İhracat’ta Yapay Zeka Araçları yazımıza göz atabilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir