Yapay Zeka Cumhurbaşkanı

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Hamlesi Lübnan’dan Geldi!

yazar:

kategori:

Yapay zeka Cumhurbaşkanı Lübnan’da ki siyasal boşluk için kurtarıcı bir hamle. AnNahar Gazetesi Lübnan’da ki siyasi kriz için enteresan bir öneride bulundu. Cumhurbaşkanı’nın bir türlü seçilemediği Lübnan Dünya’nın ilk yapay zekâ Cumhurbaşkanını göreve getirmeye hazırlanıyor. Ekim 2022’den beri Lübnan’da Cumhurbaşkanlığı makamı boş. Lübnan yeni Cumhurbaşkanı seçmek için 13 kez kolları sıvasa da bu girişimleri hep başarısız oldu. Lübnan’da ki popüler gazetelerden biri olan AnNahar ise halkı şaşkınlığa sevk edecek bir öneri sundu. Yapay zeka Cumhurbaşkanı….

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Başarılı Olabilir Mi?  

IMPACT BBOO Dubai ve Addition New York’un iş birliğiyle başlatılan Yapay Zeka Cumhurbaşkanı kampanyası büyük bir özenle oluşturuldu. Lübnan’ın yeni yapay zeka başkanı tarafsız gazetecilik konusunda geniş dil modelleriyle eğitildi. Tarihsel bilgilerle beraber güncel olayları da analiz edebilen Yapay Zeka Cumhurbaşkanı devrim niteliğinde bir yeniliğin perdesini aralayacak gibi. Hukuki ve idari sorulara yanıtlar oluşturması ise başarılı bir girişim olacağını kanıtlıyor. AnNahar gazetesinin açıklamasına göreyse Yapay Zeka Cumhurbaşkanı ülkenin geçmişine hakim. Ayrıca günümüzdeki problemlere karşı çözüm odaklı ve tarafsız bir bakış açısına sahipmiş.  

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı

AnNahar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tanıtımını Yaptı!  

Yeni AI Başkanı canlı yayında AnNahar gazetesi genel yayın yönetmeni tarafından tanıtıldı. Ülkenin mevcut durumu hakkında sorular yönelten genel yayın yönetmenine Yapay Zeka Başkanının cevapları oldukça mantıklıydı.  

Lansman esnasında AnNahar gazetesinin genel yayın yönetmeni olan Nayla Tueni şu sözleriyle hafızalara kazındı “Lübnan halkı ve özellikle de AnNahar olarak arkamıza yaslanıp işlerin bu şekilde devam etmesine izin vermeyi reddediyoruz.

Bu kadar uzun süre cumhurbaşkanının olmaması kabul edilemez ve ülkeyi olumsuz etkiledi. Eğer parlamento bir cumhurbaşkanı seçmek için üzerine düşeni yapmazsa halk Lübnan’a bir cumhurbaşkanı getirecek ‘’ 

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Çevrimiçi Kullanılabiliyor!  

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı’nın şu an için geçerli olan çevrimiçi kullanıma açık olması kesinlikle doğru bir yol. OurPresident.ai web sitesi üzerinden AI başkana sorular sorabiliyorsunuz. Yanlış duymadınız, herkes bu adrese girip Yapay zeka Cumhurbaşkanı’na soru sorabilir 😊 Lübnan ve siyasi durum hakkında bilgi almak için sık sık ziyaret edilen sitenin herkese açık olması soru işaretlerini ortadan kaldıracak gibi…  

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Lübnan’da Yönetim Krizini Çözecek Mi?  

Lübnan’da Cumhurbaşkanlığı makamı uzun süre boş kalınca siyasi krize alternatif çözüm öneriler geldi. Yapay zeka hayatın her alanına sızsa da Cumhurbaşkanı unvanı için hazır mı tartışılır. Lübnan basını buna hazır olduklarının vurgusunu AnNahar yayınında canlı canlı yaptı. Biz ise seyirci tarafındayız.  

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Başarılı Olur Mu?

Yapay Zeka Cumhurbaşkanı Lübnan’da yönetim krizini çözerse bu dünyada büyük bir yankı uyandıracaktır. Siyaset deneme – yanılma için çok ciddi bir alan olsa da Lübnan’ın yapay zeka Cumhurbaşkanı’na güveni tam gibi. Ayrıca yapay zeka Cumhurbaşkanı’nın ülkenin tarihi ve güncel sorunlarıyla ilgili tarafsız olması halkı da umutlandırmış gözüküyor.  

Gelişmeleri yine buradan aktarmaya çalışacağız. Takipte kalın 😊  

Dünya’dan daha fazla yapay zeka haberi için buradayız!

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir