Midjourney, bugün kaliteyi önemli ölçüde yükselten V6.1 sürümünü piyasaya sürdü.

Midjourney’nin Kaliteyi Yükselten Yeni Sürümü V6.1 Yayımlandı

yazar:

kategori:

Yapay zeka tabanlı görsel üretim sektörünün önde gelen isimlerinden Midjourney, bugün kaliteyi önemli ölçüde yükselten V6.1 sürümünü piyasaya sürdü.

Üretken yapay zeka tabanlı içerik oluşturma platformu Midjourney, komutlarınızı ve yazılarınızı etkileyici bir görsel deneyime dönüştürme konusunda kendini kanıtlamış durumda. Şimdi de yeni sürümü V6.1 ile gündemde.

Firma, bu yeni sürümün görüntü kalitesi, tutarlılık ve metin oluşturma yeteneklerini önemli ölçüde artırdığını belirtiyor. Ayrıca, yeni yükseltme ve kişiselleştirme modelleri de bu sürümle birlikte sunuluyor. Daha akıllı, daha hızlı, daha net ve daha estetik bir deneyim vaat eden V6.1, firmanın bugüne kadar sunduğu en iyi model olarak öne çıkıyor. Firma, kullanıcıların bu yeni modeli beğeneceklerini umuyor.

V6.1 sürümü el, kol ve bacak oluşturma konusunda önceki versiyonlara göre daha üstün bir performans sergiliyor. İnce ayrıntıların daha iyi bir şekilde oluşturulması ve piksel hatalarının azaltılmasıyla görsel kalite önemli ölçüde yükseliyor. Midjourney, daha önce aynı karakterin farklı görsellerde kullanılabilmesiyle dikkat çekmişti. Servis, bir süredir kullanıcılarına, oluşturulan bir karakterin genel yapısını bozmadan farklı görsellere eklenebilme özelliğini sunuyor.

Bu uzun süredir kullanıcılar tarafından talep edilen bir özellik ve servis için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Sistem, belirlenen karakterin yüz hatları, saç, sakal ve kıyafetler gibi özelliklerini koruyarak farklı sonuçlara dahil edebiliyor. Şu anda ilk test aşamasında olan bu özellik, bazı küçük hatalar veya farklılıklar gösterebiliyor. Ancak, deneyimleyen kullanıcıların genel olarak memnuniyet duyduğu bu yeni altyapı, içerik üretiminde yeni olanaklar sunarak büyük bir potansiyel ortaya koyuyor.

Yeni yapay zeka haberlerimizden Meta Kullanıcıları Kendi Yapay Zeka Karakterlerini Yaratabilecek ilginizi çekebilir.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir