Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtılan bu yeni yapay zeka özellikleri, iPhone kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Apple iPhone Yapay Zeka Özelliklerini Abonelik Sistemiyle Sunmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Apple’ın en son işletim sistemleri olan iOS 18, iPadOS 18 ve macOS Sequoia ile duyurulan Apple Intelligence yapay zeka servisi, gelecekte bir abonelik modeli kapsamında sunulabilir. Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtılan bu yeni yapay zeka özellikleri, iPhone kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Apple Intelligence, Eylül ayında gerçekleşecek güncellemeyle ilk etapta ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Ancak, şirketin ilerleyen dönemlerde bazı yapay zeka özelliklerini ücretli bir paket olarak sunabileceği ifade ediliyor. Apple, kullanıcıların bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmeleri için bir ücret talep edebilir.

Apple’ın bu yeni hamlesi, servis gelirlerini artırma ve abonelik sistemine geçiş yapma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Apple Intelligence, bu stratejinin merkezinde yer alacak ve iPhone kullanıcılarına daha ileri seviye yapay zeka deneyimleri sunmayı hedefleyecek. Yeni yapay zeka haberlerimizden Van Gogh’un Eseri Yapay Zeka Fotoğraf Canlandırma ile Hayat Buldu ilginizi çekebilir.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir