Apple, bu yıl iPhone ve iPad kullanıcıları için sunacağı Apple Intelligence servisinin premium bir sürümünü de piyasaya sürecek.

Apple Intelligence İçin Premium Bir Sürüm Planlıyor

yazar:

kategori:

Apple, bu yıl iPhone ve iPad kullanıcıları için sunacağı Apple Intelligence servisinin premium bir sürümünü de piyasaya sürecek. Bu premium sürüm, daha ileri düzey özellikler içerecek.

Apple, OpenAI ile olan işbirliğini genişleterek, ChatGPT’nin geliştiricisi olan bu şirketle birlikte, kullanıcılarına yakın zamanda gelişmiş yapay zeka özellikleri sunacak. Apple Intelligence olarak adlandırılan bu yapay zeka servisi, iPhone ve iPad kullanıcı deneyimini büyük ölçüde iyileştirecek.

Apple’ın yapay zeka uygulamaları, iPhone ve iPad kullanıcılarına günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çeşitli hizmetler sunacak. Ancak, daha gelişmiş yapay zeka özelliklerine erişim, ücretsiz olmayacak gibi görünüyor. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Apple Intelligence’ın lansmanından kısa bir süre sonra, servis iki farklı pakete ayrılacak. Standart paket ücretsiz olarak kullanılmaya devam edecekken, ek bir ücret karşılığında daha gelişmiş özellikler sunan bir premium versiyon da sunulacak.

Apple bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, Mark Gurman’ın Apple ile ilgili güvenilir bir kaynak olması, Apple Intelligence’ın premium bir sürümünün yakında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Kullanıcıların bu premium sürüme nasıl tepki göstereceği merak konusu. Apple’ın yapay zeka özelliklerini önemli bir satış noktası olarak belirlemesi, en gelişmiş yapay zeka özelliklerinin premium sürümde yer alması durumunda, bazı kullanıcılar için olumsuz bir etki yaratabilir. Son paylaştığımız yapay zeka içeriklerimizden Apple iPhone Yapay Zeka Özelliklerini Abonelik Sistemiyle Sunmayı Planlıyor haberimizi okuyabilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir