KoçSistem'den Yenilikçi Yapay Zeka İK Çözümü: KAI

KoçSistem’den Yenilikçi Yapay Zeka İK Çözümü: KAI

yazar:

kategori:

KoçSistem’in “yapay zeka iş ortağı” KAI, çalışanların deneyimini kişiselleştirerek iş gücü ve operasyonel süreçlerde verimliliği yükseltmeyi hedefliyor. KoçSistem’in yetkin ekipleri tarafından geliştirilen KAI, başlangıçta şirket içinde faaliyete geçirildi ve yakında tüm kuruluşların kullanımına açılacak.

Türkiye’nin önde gelen bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, insan kaynakları yapay zeka çözümü KoçSistem Artificial Intelligence (KAI)’yi hayata geçirdi. KoçSistem’in uzman ekipleri tarafından geliştirilen KAI, insan kaynakları süreçlerinin yanı sıra tüm şirket içi işlemlerde aktif olarak kullanılacak. Bu yeni yapay zeka iş arkadaşı, çalışanlara kişiselleştirilmiş deneyimler sunarak doğru bilgilere hızla ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor. Hem Koç Topluluğu içindeki hem de dışındaki müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde geliştirilen KAI, önümüzdeki dönemde ürün olarak müşterilere sunulacak.

KoçSistem'den Yenilikçi Yapay Zeka İK Çözümü: KAI
KoçSistem’den Yenilikçi Yapay Zeka İK Çözümü: KAI

KoçSistem Genel Müdürü Açıklaması:

KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, işletmelerin yapay zeka algoritmalarının gücünü kullanarak iş akışlarını nasıl kolaylaştırdığını ve hedef kitlelerine kişiselleştirilmiş deneyimler sunmak için nasıl bir yarış içinde olduklarını belirtti. Akarca, “Yapay zeka, işletmelerde adeta bir devrim yaratıyor ve kullanıcı deneyimine odaklanan ürünlerin geliştirilmesine imkan tanıyor. Bu, üretken yapay zeka teknolojisinin bir sonucu. Yapay zeka artık basit öngörülerin ötesine geçiyor, insan bilgisini taklit eden içerik, veri ve çözümler üretiyor. Yeni nesil yapay zeka sohbet robotları sadece tahmin yapmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli alanlardaki karmaşık sorunları çözebiliyor.

Üretken yapay zekayı benimseme süreci henüz başlangıç aşamasında olsa da, giderek daha fazla şirket iç süreçlerini ve müşteri ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak uyarlayarak kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek için büyük çaba sarf ediyor. Biz de Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketi olarak, bu uzmanlıkları kendi bünyemizde toplayarak öncelikle kendi iş süreçlerimiz için KAI’yi geliştirdik. KAI, çalışma arkadaşlarımızın her türlü sorusuna ve sorununa çözüm sunuyor, doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Gelecek dönemde KAI aracılığıyla iş gücünde ve operasyonel süreçlerde verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Yapay zeka insan kaynakları çözümümüz KAI’yi çok yakında tüm müşterilerimizin hizmetine sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir