Motorola, Google’ın desteğiyle 2024 Razr serisine entegre edeceği yapay zeka özellikleriyle kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

2024 Razr Serisi Motorola ve Google Ortaklığıyla Yapay Zeka Yeniliklerine Kavuşuyor

yazar:

kategori:

Motorola, Google’ın desteğiyle 2024 Razr serisine entegre edeceği yapay zeka özellikleriyle kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Bu yenilikler, günlük işleri daha kolay ve keyifli hale getirecek işlevler barındırıyor.

Yeni Razr serisine, Google’ın Gemini uygulaması dahil edilerek, kullanıcılar güçlü bir yapay zeka asistanının avantajlarından yararlanacak. Razr kullanıcıları, ilk defa dış ekran aracılığıyla Gemini’ye erişim sağlayabilecek.

Gemini, kullanıcılara projelerde rehberlik etmek, seyahat ve etkinlikler planlamak, teşekkür notları ve e-postalar oluşturmak gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Ayrıca, Google Haritalar, YouTube, Flights, Gmail ve Drive gibi Google servislerinden bilgi alma işlemini de kolaylaştırıyor.

Razr kullanıcıları, Google’ın en gelişmiş yapay zeka modellerine erişim sağlayan Gemini Advanced’a ilk üç ay boyunca ücretsiz erişebilecek. Bunun yanı sıra, 2 TB bulut depolama ve Google One AI Premium planı sayesinde, Gemini’yi Gmail, Docs gibi tercih edilen Google uygulamalarında da kullanma imkanı bulacaklar.

Motorola ve Google’ın iş birliği, Razr cihazlarında günlük görevleri daha etkin bir şekilde yerine getirmeyi sağlayacak benzersiz özellikler sunuyor. Google Mesajlar’daki Photomoji özelliği, sevilen fotoğrafları kişisel emojilere ve çıkartmalara dönüştürerek mesajlara renk katıyor. Magic Compose ise, kullanıcılara farklı üsluplarda (Heyecanlı, Rahat, Resmi, Kısa) mesaj yanıtları öneriyor ve böylece mesajlaşmada yaratıcılık sunuyor.

Yeni Razr cihazlarının dış ekran deneyimi, Google Fotoğraflar’a erişim eklenerek daha da iyileştirildi. Kullanıcılar, cihazlarını açmadan hem yerel hem de bulut üzerinde saklanan fotoğraf ve videoları görüntüleyebilir, silebilir, favorilere ekleyebilir veya paylaşabilirler. Yakında, Gemini aracılığıyla fotoğrafları aramanın yeni bir yolu olan Ask Photos, Google Fotoğraflar’da yer alacak.

Fotoğrafları düzenlemek isteyen kullanıcılar, yeni Razr cihazlarını açtıklarında, Google Fotoğraflar’daki Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur gibi en yeni yapay zeka destekli düzenleme araçlarını kullanabilecekler.

Motorola ve Google ortaklığı, ayrıca Google Cloud tarafından desteklenen moto yapay zeka özelliklerini de içeriyor. Moto Magic Canvas, kullanıcıların yalnızca metin komutlarıyla etkileyici görseller yaratmalarını mümkün kılıyor. Kullanıcılar, ayrıca Style Sync özelliği sayesinde, bir desenin fotoğrafını yükleyerek kişiselleştirilmiş cihaz duvar kağıtları oluşturabilecekler. Son yapay zeka gelişmelerinden Amazon’un Yeni Yapay Zeka Projesi Metis ChatGPT’ye Rakip Oluyor yazımızı okuyabilirsiniz.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir