Google’ın yapay zeka platformu Gemini, Google TV üzerinde film ve dizi açıklamalarını otomatik olarak oluşturacak.

Google TV Yapay Zeka Üretimi Açıklamaları Kullanıma Sunuyor

yazar:

kategori:

Google’ın yapay zeka platformu Gemini, Google TV üzerinde film ve dizi açıklamalarını otomatik olarak oluşturacak.

Google I/O 2024’te Project Astra ve Gems gibi yapay zeka destekli arama teknolojilerini tanıttık. Şimdi ise Google TV’de yapay zeka tarafından oluşturulan açıklamaların kullanıma sunulacağını bildiriyoruz.

Gemini yapay zeka modeli, Google TV’deki film ve dizi içerikleri için otomatik açıklamalar sağlayacak. Eğer ana ekranda bir açıklama eksikse, yapay zeka bu boşluğu dolduracak. Ayrıca, bu açıklamalar izleyicinin anadiline çevrilecek, böylece içerik daha fazla kişi tarafından keşfedilebilecek.

Yapay zeka tarafından hazırlanan bu açıklamalar, kullanıcıların tercih ettiği tür ve oyunculara göre özelleştirilecek. Her izleyici, kendi ilgi alanlarına yönelik kişiselleştirilmiş öneriler ve özetler alacak.

Google TV’nin bu yeni özelliği, kullanıcıların izleme deneyimini geliştiriyor. Bu özellik sayesinde izleyiciler, içerik arama süresini azaltacak ve filmleri ve TV şovlarını daha çabuk bulacak.

Google I/O etkinliğinde Workspace’den arama deneyimine kadar birçok alanda Gemini entegrasyonlarının yapıldığını gözlemledik. Bu durum, Google TV’de de yapay zeka özelliklerinin artacağını ve Gemini’nin içerik odaklı daha detaylı aramalar yapılabilmesi için arama işlevini geliştireceğini gösteriyor. Yeni paylaştığımız yapay zeka içeriklerinden ChatGPT 4o’nun Tanımı ve Avantajları konumuz ilginizi çekebilir.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir