ChatGPT’nin Android Uygulaması Yenilendi

ChatGPT’nin Android Uygulaması Yenilendi

yazar:

kategori:

Yapay zeka temelli sohbet botu olan ChatGPT, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni adımlar atıyor. Son duyurusunda, Android platformu için önemli bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar, gördüğü yazdığı yazıları düzenleme imkanı yakalamış olacaklar.

Yazı Düzenleme Özelliği Geliyor

Bu özellik, kullanıcıların yazdıkları metinleri gönderdikten sonra düzenleyebilmeleri için oldukça kullanışlı olacaktır. Özellikle dikkatsiz ve hızlıca yazılan mesajlarda yapılan hataları düzeltme veya eksikleri tamamlama imkanı sunması, kullanıcı açısından oldukça önemli olacak. İlk olarak Beta sürümünde kullanılacak olması, sorunları anlamak ve olası hataları gidermek için fırsat sağlayacaktır. Ancak, bu özelliğin kullanıcı gizliliği ve güvenliği açısından nasıl olabileceği henüz belli değil. Yani kullanıcıların yazıkları metinlerin şeffaflığının da sağlanması gerekiyor.

GPT-4 Turbo: Performansı Artıran Yenilikler

Yapay zeka aracının ücretli olan aboneler için sunmuş olduğu GPT-4 turbo güncellemesi, yazılım, matematik, mantıksal akıl yürütme ve kodlama gibi alanlarda yüksek performans sağlamalarına yardımcı olacaktır. Bu güncelleme uygulamayı çok fazla kullanan ve öğrenciler açısından önemli bir gelişim olacak. GPT-4 Turbo güncellemesiyle birlikte artık kalabalık metinlere bile cevap verilebilecek. Bahsetmiş olduğumuz bu özellik şu anda sadece ChatGPT Plus, Team veya Enterprise aboneleri tarafından kullanılıyor.

Yapay zekada sadece metinler değil aynı zamanda görsel oluşturma aracında da bir güncelleme yapılmış. Güncelleme sonrasında DALL-E ile oluşturulmuş olan güncellemeler üzerinde düzenlemeler yapılabilecek. Bunu bir örnekle açıklayacak olursak bir çocuk görselinin üstüne farklı objelerin eklenmesi mümkün hale gelebilecek. Bu özelliğin en büyük faydası ise kullanıcıların kendi yaratıcılıklarını daha fazla sergileyebilecek olmasıdır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz güncelleme, ChatGPT’nin kullanıcı deneyimini sürekli olarak geliştirmeye odaklanmasının bir yansıması olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcıların zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlayacak olan bu özellikler, yapay zeka tabanlı sohbet botlarının geleceğine dair umut vaat eden ipuçları sunuyor.

ChatGPT’nin Android platformunda sunulacak olan bu yeni özelliklerin, kullanıcıların beklentilerini karşılamak ve daha iyi bir hizmet sunmak için özellikle tasarlandığı vurgulanıyor. Bu tür yenilikler, yapay zeka destekli teknolojilerin kullanıcıların hayatlarını daha verimli ve kolay hale getirme potansiyelini gösteriyor.

Paylaş, eş dost da duysun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir